Workshop “Van koude douche tot ijsbad”

Wil jij meer uit je lichaam halen? De verbinding maken tussen je hoofd en je lijf? En de verbinding met anderen beter kunnen maken?

Dan is deze workshop, geïnspireerd op de Wim Hof Methode, echt iets voor jou. De workshop omvat een combinatie van koude training, ademhalingsoefeningen en mindset om op een effectieve manier te zorgen voor:

  • Meer energie;
  • Betere slaap;
  • Minder stress;
  • Betere concentratie;
  • Verhoogde wilskracht;
  • Sterker immuunsysteem.

Marissa zal de workshop verzorgen en heeft zelf de nodige ervaring met de Wim Hof Methode: “Vorig jaar volgde ik voor mijn opleiding tot yoga docent een workshop over de Wim Hof Methode. Voor mij was dit een enorme drempel, omdat ik in die tijd een afkeer tegen kou had! Inmiddels heb ik me steeds verder verdiept in de methode en wil ik mijn kennis en ervaringen graag met jou delen! De positieve effecten die ik ervaar: ik ben in staat om beter met de kou om te gaan, heb een betere doorbloeding en kan beter omgaan met stressvolle situaties.”


Wil jij kennis maken met deze methode? Dan ben je zondag 14 augustus as. 13:30 – 16:30 van harte welkom bij de workshop Wim Hof Methode bij Happy on the Move, Maaslaan 6 in Sliedrecht. Kosten €39,95.

Wat moet je meenemen: Badkleding, handdoek (badjas), slippers en trek makkelijk zittende kleding aan

Eten en drinken: Eet een lichte lunch en neem eventueel nog iets te snacken mee voor als je toch trek krijgt (denk bv. aan fruit). Warme thee is aanwezig.

Begin thuis al (liefst twee weken van tevoren) met oefenen. Neem eerst een warme douche en eindig met een koude douche. Bouw dit op van 15 seconden naar max 2 minuten. Probeer te ontspannen en op je ademhaling te letten.

Deze cursus kan je beter niet volgen wanneer je zwanger bent of last hebt van ernstige hart- en vaatziekten, aneurysma, epilepsie, fenomeen van Raynaud of andere serieuze gezondheidsklachten. Bij twijfel raadpleeg je eerst je arts!

Meld je meteen aan!

Wat tevreden leden over ons zeggen:

“Ik ben lang op zoek geweest naar yogalessen die bij me passen. De studio van Happy on the Move voelt fijn en warm aan. Ik voelde me vanaf het eerste moment gelijk welkom. Fijne en professionele docenten en veel gevarieerde lessen. Aanrader!”

“Op deze mooie plek in Sliedrecht, kom je helemaal tot rust. Van rustige yoga waarbij je werkt aan ontspanning tot yoga waarbij je ook lekker krachtig bezig bent.”