Lieve jij,

Heb jij wel eens behoefte aan een dag voor jezelf? Dat gevoel van “niets moeten” en alleen maar aandacht voor JOU?

Het is bewezen dat de natuur een positief effect heeft op het stresslevel en op de mentale en fysieke gezondheid. Kom jij wel eens in de natuur? Hoe klinkt het om de grond onder je voeten te voelen, natuurgeluiden om je heen te hebben en frisse lucht in te ademen?

Yoga en meditatie zijn dé perfecte middelen om aandacht voor jezelf te hebben, bewustzijn te creëren en om ruimte te maken in het lijf zodat er ruimte in het hoofd ontstaat.


Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen slaan Nienke, Yogastudio Happy on the Move, en Anneke, Recreatiecentrum De Ouwe Meulen, de handen ineen. Op zaterdag 18 juni as. staat er een 1-daagse Yogaretraite gepland voor JOU. 

Deze 1-daagse Yogaretraite duurt van 10:00 tot 16:00 en staat in het teken van yoga, meditatie en (jouw) natuur. Ontvang yogaworkshops, een lezing over positieve mindset, geleide meditaties, stilte en heerlijk (vegan) eten met als doel aandacht voor jezelf, rust en ontspaning. 

De yogaworkshops staan in het teken van ontspanning, maar ook zeker van flexibiliteit en het versterken van je spieren.

Het is tijdens deze retraite onze missie jou de magie van yoga, meditatie en de natuur te laten ervaren. Omdat je het verdient om even te onthaasten, te ontstressen en te ont-moeten.

  • Wil jij een dag voor jezelf om te ontspannen en te onthaasten?
  • Ruimte krijgen in je lijf waardoor er ruimte ontstaat in het hoofd?
  • Geïnspireerd weer naar huis gaan?

Dan nodigen wij je graag uit voor deze 1-daagse Yogaretraite bij de Ouwe Meulen in Bleskensgraaf! Voor slechts €79,- word jij de hele dag verzorgd d.m.v. yoga- en meditatieworkshops, begeleiding, lunch en een goody bag. 

Nienke staat klaar om jou te verwelkomen en een heerlijke dag te verzorgen. Twijfel niet langer, klik op de knop hieronder en koop je ticket!

Koop je ticket!

Wat tevreden leden over ons zeggen:

“Ik ben lang op zoek geweest naar yogalessen die bij me passen. De studio van Happy on the Move voelt fijn en warm aan. Ik voelde me vanaf het eerste moment gelijk welkom. Fijne en professionele docenten en veel gevarieerde lessen. Aanrader!”

“Op deze mooie plek in Sliedrecht, kom je helemaal tot rust. Van rustige yoga waarbij je werkt aan ontspanning tot yoga waarbij je ook lekker krachtig bezig bent.”