Over mij:

Mijn doel in het leven is de mensen om me heen inspireren, op welke manier dan ook. Bijvoorbeeld door middel van een mooi gesprek, het delen van een (reis)verhaal, een les yoga of een coaching sessie.

Ik heb een professionele achtergrond in de jeugdhulpverlening. Na mijn studie SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb ik jaren gewerkt in een jeugdzorgorganisatie, Enver, als groepswerker en ambulant hulpverlener van uit huis geplaatste jongeren en hun gezinnen. Na een half jaar reizen door Aziƫ in 2016 ben ik binnen dezelfde jeugzorgorganisatie aan de slag gegaan als begeleidingskundige waar ik me bezighoud met coaching van medewerkers, geven van workshops en projectmanagement.

In juni 2016 heb ik op Bali een Yoga Teacher Training gedaan en in juni 2017 heb ik een coachingopleiding gedaan in ACT. Deze twee ondertussen verworden passies combineer ik sinds juli 2017 binnen Happy on the Move.

Je kunt wel stellen dat ik een bezige bij ben. Reizen is een van mijn grootste passies en ondanks mijn fijne basis in Nederland wil ik er zo nu en dan tussenuit. Nieuwe inzichten opdoen in een heel andere omgeving. Om te ontspannen pak ik naast mijn yogamat graag een boek, kook ik graag en geniet ik met mijn verloofde, vrienden en familie van elkaars gezelschap.