Over Nienke:

Mijn doel in het leven is de mensen om me heen inspireren, op welke manier dan ook. Bijvoorbeeld door middel van een mooi gesprek, het delen van een (reis)verhaal, een les yoga of een coaching sessie.

In juni 2016 heb ik op Bali een Yoga Teacher Training gedaan in Hatha Yoga en in juni 2017 heb ik een coachopleiding gedaan in ACT (Acceptance and Commitment Therapy). In juli 2017 heb ik Happy on the Move opgericht om deze twee ondertussen verworden passies te combineren. En dat bevalt goed! 

Na de yogaopleiding heb ik yoga verder leren kennen en ontdekt dat het een grote verrijking in mijn leven is. Zowel in het delen als zelf beoefenen leer ik dagelijks over mezelf en anderen. Yoga creëert ruimte in mijn lijf zodat ik ruimte ervaar in mijn hoofd. Mezelf uitdagen in houdingen zonder mezelf geweld aan te doen. Yoga is meer dan alleen houdingen op de mat. Er zit een hele filosofie achter die ik inspirerend vind en toepas in mijn lessen en het dagelijks leven.

Ik volg momenteel een Yoga Verdiepingsopleiding (300h). Daarnaast ben ik gecertificeerd om op basisscholen het programma Schoolverlichting te verzorgen waar ik kinderen aan de hand van thema’s kennis laat maken met yoga, meditatie en mindfulness.

Je kunt wel stellen dat ik een bezige bij ben. Reizen is een van mijn grootste passies en ondanks mijn fijne basis in Nederland wil ik er zo nu en dan tussenuit. Nieuwe inzichten opdoen in een heel andere omgeving. Om te ontspannen pak ik naast mijn yogamat graag een boek, kook ik graag en geniet ik met mijn verloofde, kindjes, vrienden en familie van elkaars gezelschap.