Yoga Nidra met Klankschaalconcert

Heb jij al eens een Yoga Nidra sessie ervaren? En heb jij al een een klankschaalconcert bijgewoond? Je hebt geluk, wij combineren deze twee in één heerlijke XL les ter ontspanning! 

Yoga Nidra is kort gezegd Slaap Yoga. Een vorm van yoga waarbij je alleen maar hoeft te liggen. Er wordt gebruikt gemaakt van een systematische methode (met o.a. visualisaties) waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Het is een oude vorm van Yoga die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Je balanceert als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Het brengt je in totale ontspanning en een uur Yoga Nidra staat zelfs gelijk aan 4 uur slaap! 

Na de Yoga Nidra sessie worden je zintuigen geprikkeld met een prachtig klankschaalconcert. De harmonische klank en resonantie (trillingen) van de klankschalen neemt je mee om terug te keren naar de stilte in jou. Je komt daarbij in een diepe ontspanning, de zogenaamde ‘Alfa-golf’. Dit zijn de hersengolven van ontspanning. Dit zijn de golven die geactiveerd worden vlak voordat we in slaap vallen, wanneer we uitrusten of een middagje in de zon op het strand liggen. De resonantie van de schalen werkt over het algemeen nog een dag door in het lichaam. 

Dus wil jij:

  • Totale ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel vlak;
  • Een Yoga Nidra sessie ervaren als beginner;
  • Als ervaren Yoga Nidra beoefenaar live begeleid worden.
  • Door middel van klank ontspanning ervaren;
  • Genieten?

Volg dan deze Yoga Nidra XL met klankschaalconcert.


Op zondag 26 maart én vrijdag 14 april as. van 19:00 – 21:00 begint deze XL les met een Yoga Nidra sessie begeleid door Nienke waarna klankbehandelaar Yvonne Jiskoot je mee zal nemen in een prachtig klankschaalconcert. 

Volg deze les voor €29,95, meld je meteen aan!

Dit ticket is niet restitueerbaar. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, check dan of er een wachtlijst is.

Meld je aan voor zo 26 maart Meld je aan voor vr 14 april

Wat tevreden leden over ons zeggen:

“Ik ben lang op zoek geweest naar yogalessen die bij me passen. De studio van Happy on the Move voelt fijn en warm aan. Ik voelde me vanaf het eerste moment gelijk welkom. Fijne en professionele docenten en veel gevarieerde lessen. Aanrader!”

“Op deze mooie plek in Sliedrecht, kom je helemaal tot rust. Van rustige yoga waarbij je werkt aan ontspanning tot yoga waarbij je ook lekker krachtig bezig bent.”