Workshop Zonnegroet van A tot Z

Heb je wel eens gehoord van de zonnegroet? Worstel jij iedere les weer met het tempo of met een specifieke houding in deze yogaserie? Of heb je geen idee wat je je bij de zonnegroet moet voorstellen?

Surya Namaskar, oftewel zonnegroet, de bekendste yogaserie in Yogawereld. Maar waarom is deze zo bekend en belangrijk in vooral Hatha en Poweryogavormen? 

Marissa gaat in deze 2 uur durende workshop met jou in op de filosofie en theorie achter deze yogaserie die bestaat uit een reeks houdingen die op de ademhaling wordt uitgevoerd. Je leert ook wat de voor- en nadelen zijn van de zonnegroet.

Uiteraard gaat ze ook met jullie aan de slag. Stap voor stap leer je de losse houdingen, per houding waar je op moet letten en hoe jij de houdingen kunt aanpassen naar jouw lichaam en mogelijkheden. Vervolgens leer je alle houdingen aan elkaar te verbinden door middel van de ademhaling. 

Wil jij:

  • Weten hoe de zonnegroet in elkaar zit;
  • Weten wat de achtergrond is van deze yogaserie;
  • De zonnegroet leren aanpassen naar jouw lijf en mogelijkheden;
  • Je practice verdieping geven;
  • Geen filmpje meer hoeven volgen maar altijd thuis yoga kunnen doen met de zonnegroet in jouw spiergeheugen?

Volg dan deze workshop of je nou beginner bent of gevorderd!


Op zondag 29 januari as. geeft Marissa van 14:30 – 16:30 deze Workshop Zonnegroet, te volgen voor €29,95. 

Dit ticket is niet restitueerbaar. Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, check dan of er een wachtlijst is.

Meld je meteen aan!

Wat tevreden leden over ons zeggen:

“Ik ben lang op zoek geweest naar yogalessen die bij me passen. De studio van Happy on the Move voelt fijn en warm aan. Ik voelde me vanaf het eerste moment gelijk welkom. Fijne en professionele docenten en veel gevarieerde lessen. Aanrader!”

“Op deze mooie plek in Sliedrecht, kom je helemaal tot rust. Van rustige yoga waarbij je werkt aan ontspanning tot yoga waarbij je ook lekker krachtig bezig bent.”