Welkom

Hallo lieve lezer(es),

Mijn naam is Nienke, 28 jaar, naar mijn mening in de bloei van het leven. Ik noem mezelf een hopeloze romanticus en kan verdrinken in romantische films, mooie muziek en ik kan eindeloos mijmeren over de zin van het leven.

Bloemen – wierook – liefdevol- bezieling – yoga – tatoeages – gevoel – kleur

img_20160625_154014.jpg

De afgelopen tijd ben ik erachter gekomen dat ik meer dan ooit wil schrijven. Naast deze passie ben ik gek op muziek, yoga, reizen, zingen, coachen en de mensen om me heen.

Wat werk betreft heb ik mijn uitdaging voor nu gevonden in de jeugdhulpverlening. Ik heb een aantal jaar op een behandelgroep gewerkt met uit huis geplaatste jongeren en ik heb als ambulant hulpverlener van jongeren en hun netwerk gewerkt. Op dit moment ben ik werkzaam binnen een afdeling die zich bezighoudt met de mentale vitaliteit van de medewerker, een belangrijk aspect dat vaak vergeten of verwaarloosd wordt. Ik ben dankbaar dat ik mee mag kijken in het persoonlijke proces dat mensen doormaken en hen hier en daar een zetje de goede richting in te geven. Het werk heeft een flinke bijdrage geleverd aan wie ik nu ben als persoon. Het heeft me vriendschappen opgeleverd, heeft me een flinke dosis ervaring gegeven en ik ben zelfbewuster geworden door mijn natuurlijke behoefte aan reflectie.

The Earth Has Music for Those Who Listen Black and by deonnawade: Ik ben een ambitieus mens maar sinds ik yoga heb geïmplementeerd in mijn leven door persoonlijke beoefening en door les te geven leef ik meer in het nu. Wat zou ik het gaaf vinden om mooie reizen te blijven maken, yoga te combineren met coaching en mijn netwerk te verdiepen en verbreden. Maar voor nu is alles oké zoals het is!

‘Happy on the move’ is mijn blogpagina waarmee ik een volgende stap heb gezet in het volgen van mijn hart. Hiermee wil ik graag gehoor geven aan mijn wens mensen te inspireren. Ik zal gedachten, hersenspinsels, krabbels, verhalen en overdenkingen delen met wie wil.

Laat gerust een reactie achter want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jouw verhaal of gedachten! Veel plezier en… Welkom in mijn wereld! Gotta love autumn ❤:

17 thoughts on “Welkom

  1. Dank voor het deel mogen uitmaken van jouw wereld en voor de fantastische welkomstwoorden! Natuurlijk ga ik jouw verhalen volgen! Geniet van het avontuur en de persoonlijke groei 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.